NUEVA PÁGINA WEB

Ya puedes visitar nuestra nueva web
www.fotoclubdenia.com

jueves, 10 de abril de 2008

quedada canonistas en Dénia!!!!

Hola a tots!!!

Només volía cometar una xicoteta coseta. Paco Serra i jo estem organitzant una "quedada", reunión del grup de gent de la zona de València de canonistas www.canonistas.com a Dénia. Una jornada ludico, fotográfica com les que fem al fotoclub de Dénia. Será el diumenge 15 de juny.

En este sentit, está de mes dir que esteu tots convidats a asistir. Te igual que sigueu canonistes, nikonistes, pentanistes o olimpics.. jajajaja! Seria un plaer contar amb el que vullga participar i presentar-vos a la gent de València.

Un abraç!

2 comentarios:

Paco Serra dijo...

Això, aixó..vos vullc veure a tots allí amb nosaltres, jo vaig organitzar una QDD a Castelló farà 2 messos i varem ser 53 persones!!!!

Serà divertit veure a tanta gent per Dénia amb les càmeres.

Alfredo dijo...

Divertit no ho sé, però almenys espectacular si que serà veure tanta gent amb els seus canons passejant per Dénia.
Jo, almenys acudiré a la trobada com a bon canonista des de fa molt anys, és a dir des que hi havia nikonistas i canonistes en el fotoclub, i el debat era entre cámeres autofocus o no autofocus. En fi, ha plogut tant que crec que ja no queda cap nikonista menys el mestre Montenegro que encara utilitza Nikon i negatius com els que s'han trobat en el jaciment d'Atapuerca junt amb algun "homo neandertalis"
Alfredo