NUEVA PÁGINA WEB

Ya puedes visitar nuestra nueva web
www.fotoclubdenia.com

miércoles, 11 de mayo de 2011

Foto

Lamentablement no podré anar a la paella de Vicent. Tampoc a Teruel ni a Formentera. Però aquí deixe una foto de les meues vacances recents a Piacenza i província. Allí es menja excel·lentment i els paisatges també són extraordinaris.
Açò és el Ponte Vechio de Bobbio.


Per cert, no sé que passa amb blogspot que quan pose esta foto m'ixen uns verds que cremen la vista (i no es cosa del perfil, que està en sRGB). Vos pose un enllaç temporal per a que la vegeu amb bons colors. Trobe que és un problema de "picasa-google".

http://www.uv.es/barroso/bobbio.jpg

4 comentarios:

FOTOCLUB DÉNIA dijo...

Bé està Santi. No véns ni t'acostes però vas de pendoneo per Europa mentres nosaltres patim l'estress i la puta crisi.
No passa res. Et perdone perquè eres un bon tipo i sobretot perquè eres un històric del fotoclub.
Esperem compartir amb tu alguna excursió, o dinar, o el que siga quan ja tingues el teu màster baix el braç i la teua càmera al coll.
Un abraç.
Alfredo

Alfredo dijo...

Els misteris de la tecnologia han esborrat el meu comentarior anterior. Pel que s'ha vist a algun duende no li va agradar o no el va trobar apropiat.
Una vegada recuperat, repetisc que mentres tú estàs per Europa de pendoneo, nosaltres resistim la crisi i el que ens tiren però amb ànim i bon humor. Bueno, crec jo que és així perquè alguns i algunes no apareixen per ací fa ja la tira.
A veure quan ens veiem i podem compartir amb tu alguna estona, però mentres seguix guadint de la teua experiència europea i a veure si portes aires nous per este fotoclub.
Un abraç.
Alfredo

Santi Barroso dijo...

A veure si tinc temps de passar a saludar a Juny, que estaré uns poquets dies per ahí. Respecte als comentaris, cal dir que blogspot ha tingut greus problemes esta setmana i pot ser el comentari se l'haja menjat el sistema.
Per cert, vosaltres veieu les dues fotos igual?

Alfredo dijo...

Si, Google va tindre problemes i es va xuplar el comentari. No sé de que dos fotos parles, jo només veig una. Intenta-ho novament a veure si podem veure l'altra. Alfredo