NUEVA PÁGINA WEB

Ya puedes visitar nuestra nueva web
www.fotoclubdenia.com

miércoles, 14 de marzo de 2012

Mudança a Heidelberg / Mannheim


Senyores i senyors:
El mes que ve començaré a treballar com a químic orgànic en una posició postdoctoral a Heidelberg i viuré a Mannheim (que està al costat). Fotogràficament la nova siutació promet molt (Selva Negra, Pfalz, molt bones connexions de tren...)

Per altra banda aprofitant la bonanova he actualizat l'equip i m'he comprat una Canon 5D-II amb el 24-70 f/2.8. Deu estar arribant ara a ma casa, espere tindre-la en les meues mans esta vesprada. Al final he optat per la versió "vella", perquè les noves versions de la càmera i de l'objectiu són "fucking expensive!" ("jodidamente caras"). Al menys he aprofitat la baixada de preu.

Les fotos són de Heidelberg, quan vaig estar fa vora un any. No tenia res millor, però volia penjar alguna foto. Espere fer fotos més bones de la ciutat ara quan estiga allí i tinga temps.

Salutacions a tots
Santi

5 comentarios:

Alfredo dijo...

Abans que res enhorabona pel teu nou treball. Et conec des que anaves a l'institut i sé l'intel·ligent i treballador que eres, a més de proporcionar-nos líquids i mescles químiques en el nostre vell laboratori del carrer Cop.
Conec la ciutat i la regió, la Selva Negra, i em pareix molt interessant, com quasi tota Alemanya, de la que guarde bons records de la meua estada allí del 1966 al 67.
No m'enrotlle més. Repetisc, enhorabona pel teu nou destí i per la compra de la nova càmera.
Un abraç.
Alfredo

Fran Gallego dijo...

La meua mes sincera enhorabona!!!!!! per el nou treball i per la nova càmera.

Estic conveçut que li trauras molt de profit!!!! ademés pronte la selva negra estarà exultant de verds!!!!! i un poc mes enllà de colors de la tardor... enveja que tinc... jejejejejej

Disfrata-la!

PEKE dijo...

Sembla que voras poc de sol, nosaltres anirem recordante el seu color.
Salut.

Edu Gallego dijo...

Hola Santi,
Enhorabona per la nova situació i a més també pel nou equipament fotografic. Ja ens mostraras els resultats. De segur que són molt bons. Salut.
Edu Gallego.

Victoria dijo...

Enhorabuena por partida doble. Nos alegramos mucho de tu cambio de trabajo, seguro que te encontrarás muy bien en esa ciudad tan bonita y acogedora, al menos a mi me lo pareció cuando la visité hace ya unos cuantos años.
Besos.
Victoria.