NUEVA PÁGINA WEB

Ya puedes visitar nuestra nueva web
www.fotoclubdenia.com

viernes, 19 de abril de 2013

Exclusiva: Ametllers en Flor !!!

Com vos agraden tan els ametllers, aquí va una nova ració, varietat ametlla-late. Jajajaja

Doncs sí, aquí també tenim ametllers i ara(!) estan en flor. Un poquet prou més tard que els de la terreta. Amb L'hivern tan llarg que ha fet ací, no em sorprendria que esta flor no siga la de esta temporada, sinó la de fa trenta temporades...

Tampoc es que hi hagen bancals com a la terreta, però es poden trobar alguns a la vora de camins. Hi ha una web i tot dedicada als ametllers de la Weinstraße, i fan una festa i tot... qualsevol excusa es bona per celebrar l'arribada del bon temps (o temps potable, segons el dia).



Flors d'ametller, amb el Hambacher Schloss al fons. Tal castell, que ara es una restaruració, és un simbol de la democràcia en alemanya... més info a la wikipedia.


Ametller amb falta de menjar. Al fons, la vinyars de la Weinstraße, que no tenen ni una fulleta encara.

Bo, ara ja m'he quedat satisfet: també he pogut fer alguna foto d'ametllers. Tenia molta (sana) enveja vostra. I després d'una setmana pròpia d'estiu Alemany, ara ve el cap de setmana, però este toca scheiße Wetter , wieder.

4 comentarios:

Alfredo dijo...

M'he quedat verdaderament sorprés. Jo crec que no vaig veure ni un quan vaig estar vivint allí, però sorpreses et dóna la vida. Ací ja estan les ametles quasi madures, els ceps amb fulls, les garroferes sobreïxents de verd, en fi, més que una primavera açò ja s'assembla molt a l'estiu. Ahí tindràs "sheisse Weter", però no estàs rodejat de tanta corrupció i retalls. Ja veus, mai plou a gust de tots.
Un abraç.
Alfredo.

Agnieszka dijo...

No me imaginaba que en Alemania hay almendros. Eso es una exclusiva de primera!
Quizás mas solitarios que los de aquí, pero igual de bonitos.
Scheisse Wetter werde nicht lange dauert.
Gib nicht Auf Santi!

Toni Moya dijo...

Queda certificado que hay almendros en Alemania, pero Santi y melones, hay en Alemania melones?. Aquí tenemos muchos.
Saludos

PEKE dijo...

Jajajajaja, melonares llenos de melones dulces y no tan dulces.
Si saludos a todos.