NUEVA PÁGINA WEB

Ya puedes visitar nuestra nueva web
www.fotoclubdenia.com

viernes, 14 de diciembre de 2007

Bon dia:

Anit després del suculent sopar oferit por Maribel, regada amb vins abundants variats i de qualitat, esta junta gestora va aprovar els següents acords:

1r Per unanimitat absoluta Maribel Ballester és la nova presidenta en funcions, càrrec que va acollir amb entusiasme i desbordada alegria, i de tot això tots ens felicitem.

2n Els huit assistents després de debats apassionats, vam quedar per a una altra ocasió i que podria ser un esmorzar en casa Héctor, un dissabte a determinar del mes de gener per a acabar de rematar els detalls de súper exposició.

3r Reconfirmar per este mitjà la participació en la mostra per a poder entregar en temps degut les fotos a exposar, el currículum fotogràfic de cada un, una foto personal i un text curt per a la impressió del catàleg.
La importància de la reconfirmació és fonamental per a dividir l'espai que correspondrà a cada un en metres lineals i decidir el format que més ens agrade.

4 Els suports de les fotos es decidiran després de comprovar preus de diferents proveïdors i condicions. Héctor en un ostentació d'optimisme que agraïm, va proposar intentar aconseguir que algun laboratori es faça càrrec de les còpies. Intentarem que així siga.

5a Començar cada un de nosaltres a pensar un títol per a l'exposició, que continga necessàriament la paraula "Fotoclub Dénia".


6 Adoptar com la nostra patrona a Santa Llúcia per que ens ajude conservant les nostres vistes i poder disfrutar del nostre art.

Esta gestora s'ha pres la molèstia d'obrir un blog del nostre club: http://www.fotoclubdenia.blogspot.com/ on podrem mostrar les nostres fotos, carregar música, comunicar-nos, etc. etc.



Amb l'ànim pels núvols i cargadítos de vi vam tancar la sessió i ens vam despedir amb la il·lusió posada en el projecte i en una ràpida reunió.

Dénia, catorze de desembre del 2007

No hay comentarios: